Maak nu een afspraak:
Mob. 0648-174550
Of via Contact form
Ervaringen:

Babbette
Plaats: Almelo
Web: http://www.pflaum.nl

Ik had pijn in mijn spieren, nek en rug. Heb een hotstone massage gehad, was echt fantastisch! Voelde me na de behandeling heerlijk ontspannen.

Jacqueline Lammerts
Plaats: Borne
Web:Bloom Empowering

 

Inge Moelker
Plaats: Vriezenveen

Allereerst kwam ik bij Dubravka voor overbeharing, die is nu helemaal weg en ik ga nu hooguit 1x per jaar om het bij te houden, waarom hebben ze dit niet eerder uitgevonden die IPL!! Tijdens de behandeling waren wij natuurlijk aan het kletsen en kwam het verhaal op een pijntje bij mijn schouderblad net of iemand af en toe een priem ertussen steekt. Dan moet je eens naar Dali gaan voor een massage zei Dubravka toen, en de week erna lag ik dus bij Dali op de massagetafel. Na een aantal behandelingen was de pijn weg, ik kan weer veel intensiever sporten als voor die tijd, wat was ik blij! Ik ga nu zeer regelmatig langs en heb nergens last meer van en als ik ergens last van heb is dat na 1 behandeling weg! Dali en Dubravka als ik jullie niet had gehad, had ik niet zo hoog meer kunnen sporten!! Thanks!

 

Esther
Plaats: Aadorp

Ik kwam bij D&D Beauty&Wellness relaxen en ontspannen. Ik had een bon voor Moederdag van mijn kinderen en man gekregen. Heerlijk verwennen dus!

Ik heb een heerlijke lichaamsmassage met Hot Stones en Weleda producten op me afgevuurd gekregen – GENIETEN!! Daarna was mijn gezicht, ook met Weleda aan de beurt. Wederom GENIETEN. Dubravka heeft mijn wenkbrauwen geharst en gekleurd. Zien er weer tip top uit!

Volledig ontspannen, in balans, lekker loom, alsof de versnellingsbak in de laagste versnelling stond, en ook niet van plan was om die dag nog een versnelling hoger te gaan! Ik heb me fantastisch gevoeld! Echt een aanrader!

Jullie stralen erg veel positiviteit, professionaliteit, rust en waardering uit. Ik voel me op mijn gemak bij jullie. Jullie weten waar je over praat, leggen dingen duidelijk uit en nemen de tijd voor een ieder. Respect van jullie voor de klanten maar ook andersom!

Ik hoop dat jullie nog lang in jullie mooie salon/praktijk mogen blijven werken!

Liefs,

Esther Baks

 

Jeannette
Plaats: Mariaparochie

Ik kwam voor een uitgebreide gezichtsbehandeling. Heb droge huid en last van vermoeidheid.
Ik ben uitstekend behandeld, Dubravka weet echt waar ze het over heeft, heel erg professioneel. Ze verdiept zich echt in het menselijk lichaam dus niet alleen maar wat je op school zou leren.
Ik voelde me na de behandeling als herboren met als resultaat dat ik nu vaker bij haar kom. Ze pakt de drukpunten in de voeten ook aan. Je voelt je na die tijd als een nieuw mens.
Ik ben in de loop der jaren bij veel schoonheidsspecialistes geweest maar ik moet zeggen dat Dubravka er met kop en schouders boven uit steekt.

 


Leoni& Bertus
Plaats: Vriezenveen

Tijdens een introductie avond hebben wij een mini behandeling ervaren. Dit voelde zo goed dat wij met enige regelmaat een massage behandeling bij Dali hebben. Voor ontspanning en verzorging van ons lichaam en geest.
Een duo behandeling met vriendin of partner is ook erg aan te bevelen.
Je maakt een keuze uit meerdere mogelijkheden in overleg met D&D. Men luistert naar de wensen van de klant en bepaald in overleg de behandeling.
Wijn kunnen u aanraden een behandeling te ondergaan om zelf te ervaren wat het doet met geest en lichaam. Deze extra,s zijn belangrijk om in onze drukke maatschappij te blijven functioneren.

 

Patricia
Plaats: Almelo

Ikzelf heb al een aantal massagetrainingen bij D&D Beauty en Wellness gevolgd, maar uiteraard vind ook ik het erg prettig om massages daar te ontvangen. Omdat massage mij zo goed doet wil ik het samen met mij man leren. Liep echter tegen het feit aan, dat mijn man niet goed wist hoe en wat hij moest doen en ik het hem niet goed uit kon leggen. De reden waarom ik hem een massagecursus bij D&D Beauty en Wellness cadeau heb gedaan. 4 avonden werd ons één op één, rustig en op een duidelijk manier uitgelegd hoe hij moet masseren. Maar ondanks dat hij het nu letterlijk in zijn vingers heeft, zakt het wel eens wat weg. Vandaar dat de DVD die speciaal door D&D beauty&Wellness ontwikkeld is voor mensen die lekker doe het zelf massage wil doen, een erg handig middel voor ons is om terug te kijken. Op deze DVD wordt het nl. op dezelfde rustige en duidelijke manier uitgelegd. En een feit blijft: masseren moet je gewoon doen… en dan is het erg handig dat je een DVD als naslagwerk kunt gebruiken.

 

Tanya
Plaats: Almelo

Ik kwam bij D&D Beauty&Welleness omdat ik last had van acne. Dubravka heeft mij geholpen en als ik het in een cijfer zal moeten uitdrukken (ik ben een lerares) dan geef ik het een 10. Dit omdat alles wat je verteld erg nuttig is en de behandeling helpt ook goed, ik merk echt verschil! Ik kan geen reden bedenken waarom ik geen tien zou moeten geven. Na een behandeling voel ik me herladen en gemotiveerd om gezond te leven. Het enige puntje dat ik kan bedenken is de toepasbaarheid maar dat is iets dat meer aan mijzelf ligt dan bij jou.

 

Afërdita
Plaats: Zwolle

Hallo allemaal,
Allereerst kwam ik voor de overbeharing op mijn lichaam bij Dubravka en Dali. Dit i.v.m. met het niet meer zelf kunnen ontharen op anderen manieren. De 3 reumatische aandoeningen in mijn lijf hadden een grote invloed op het beperken van mijn beweeglijkheid, met name in mijn nek, rug en schouders.
De overbeharing was voor mij lastig te verwijderen in de oksels, schaamstreek en achterkant van mijn gehele benen. Dit heeft Dubravka middels een IPL behandeling heel goed weggenomen en inmiddels is de beharing zo nihil, dat ik 1 x in de maand het goed zelf kan bijhouden.

Daarbij hebben zowel Dali als Dubravka mij goed ondersteund in het aanpakken van mijn voedingspatroon bij de klachten van de reumatische aandoeningen. Zij hebben mij attent gemaakt op de site: groenesmoothies.nl en jessevandervelde.nl. Ook heeft Dubravka mij tips meegegeven voor dagelijkse toepassing.
Zo drink ik iedere ochtend sap van 1 citroen met gezuiverd water, totaal 0,5 l op nuchtere maag. Elke dag wandel ik 30 minuten stevig door de wijk, met of zonder de 5 andere gezinsleden. Alle gelegenheden benutten om dagelijks met blote voeten op het gras te staan (niet dagelijks haalbaar, ook afhankelijk van mijn wandelroute). Dagelijks inname van kiemen lukt mij aardig, heerlijk op een amaranthcracker met zalm of tonijn of kalkoenfilet of rundrookvlees.

Lieve mensen, ik kan u vertellen dat mijn klachten met 75% zijn afgenomen. Ik heb een nieuwe levenswijze die mij prima bevalt en die mij elke dag doet beseffen wat goede gezondheid in mijn leven, en dat van mijn gezin, betekend en hecht er nu veel meer waarde aan.
Dali en Dubravka nogmaals heel erg bedankt voor jullie coaching en ik vind het super dat ik altijd een beroep op jullie kan doen.
Voor alle mensen in deze wereld: Dali en Dubravka hebben samen zoveel kennis en ervaring op gebied van gezondheid en coaching, dat ik hen zeker ten zeerste zou aanbevelen!!

Groet van Afërdita, Zwolle (OV)

 

Selma
Plaats: Almelo

Ik ben met ongewenste haargroei in uw salon geweest. Ben zeer goed behandeld. Ik heb dit ook meerdere keren kenbaar gemaakt tijdens mijn behandelingen.
Vanzelfsprekend kan ik uw salon aanbevelen aan mijn familie, vrienden en collega’s.

Rita
Plaats: Bornerbroek

Ik kwam bij Dali met rugklachten, liep altijd met pijn rond. Met goede massage en regelmatig terugkomen werd steeds beter en na een paar maanden liep ik zonder pijn rond.
Echte aanrader!

Miranda
Plaats: Vriezenveen

Zat niet heel lekker in mijn vel, wilde wat meer relaxen en beter in mijn vel zitten. Ging mijn frustratie weg eten,waardoor ik vreetbuien aan het ontwikkelen was. Om mijn lichaam te ontslakken, op aanraden van Dali heb een hele poos groente smoothies gemaakt, en ontslakkende lichaamspakking en massage gedaan.
Na een aantal behandelingen en drinken van groente smoothies en opletten wat ik at,voelde ik me toch wel lekkerder in mijn vel en na heel lang geprobeerd te hebben ben ik zwanger geraakt – toen villen de groensmoothies niet meer zo lekker (jammer!).

Rodger
Plaats: Almelo

Ik ben bij Dali terecht gekomen via mijn moeder, die zei dat jullie het erg goed doen.
Had ik last van werk spanning. Dali heeft mij Hot stone massage geadviseerd. Ik heb genoten van de massage en daarna voelde ik me rustiger, relaxter en minder stijf in de gewrichten.
Voor iedereen: GEWOON DOEN !

Ico
Plaats: Almelo

Ik had last van vast zittende spieren in rug en nek en ik kon me niet ontspannen. Dali heeft mij een total body massage geadviseerd. Heerlijk. Ik voel me elke keer na de massage ontspannen en relaxed.

Jolanda
Plaats: almelo

Ik ben bij jullie gekomen samen met mijn vriend voor ontspanning. We hebben heerlijke massage gehad. Daarna waren we weer los in de spieren en voelden ons relaxed.
We kunnen zeker het anderen aanraden.