Maak nu een afspraak:
Mob. 0648-174550
Of via Contact form
Ervaringen:

Proefbehandeling bij Instituut voor huidverbetering en anti-aging

Aan alle behandelingen gaat een proefbehandeling vooraf. Zie “Tarieven” voor meer info.

Voor het verbeteren van uw huidconditie, of het nu om acne, huidveroudering, pigmentvlekken of littekens gaat, zijn er verschillende gespecialiseerde behandelingen waaruit wij, in overleg met u, een keuze maken.

Wij geven u persoonlijke aandacht en behandelen uw huid op deskundige wijze. U kunt uw wensen aangeven. Daarna ontvangt u een behandelplan, prijsopgave en huidadvies.

Voor het behandelen van huidproblemen geldt over het algemeen een traject, afhankelijk van het te behandelen probleem, waarin u om de twee weken wordt behandeld gedurende 6 tot 8 weken. Daarna is een behandeling per maand meestal voldoende om het gewenste resultaat te behouden. Deze behandelingen worden uitgevoerd door een deskundige huidspecialist.
Er wordt steeds gekeken naar vooruitgang en conditie van uw huid, zo zal de behandeling perfect afgestemd blijven op uw wensen en uw huidconditie.

Producten voor thuisgebruik.

Om voor u het beste resultaat te bereiken, adviseert onze deskundige speciale producten voor thuisgebruik. Deze producten zijn ter ondersteuning van de behandelingen en zullen het resultaat van de behandelingen verhogen en verlengen.

Het is belangrijk dat u de intensieve behandeling, die u in de praktijk ondergaat, thuis voortzet. Tijdens het intakegesprek en de analyse wordt zowel het behandeltraject als de thuisproducten met zorg voor u samengesteld, zodat u een optimaal resultaat zult bereiken.

Na enkele instructies kunt u eenvoudig thuis uw aandeel leveren aan het succesvolle resultaat.