Maak nu een afspraak:
Mob. 0648-174550
Of via Contact form
Ervaringen:

Couperose (rosacea, rode vlekken) verwijderen

Met een IPL behandeling kunnen verwijde vaatjes in het gelaat en in sommige gevallen ook van de benen verwijderd worden.

Bloed bevat hemoglobine dat het (IPL) licht absorbeert en omzet in warmte. Deze warmte lost de eiwitten in het bloed en de vaatwand op. Het gevolg hiervan is dat het bloed gaat stollen en de vaatjes, die couperose (rosacea, rode vlekken) veroorzaken, hierdoor verdwijnen. Het meeste effect boeken wij bij een lichte huid. Hoe lichter de huidskleur hoe effectiever het resultaat.

Het aantal behandelingen wat men nodig heeft  om couperose (rosacea, rode vlekken) te verwijderen  is afhankelijk van de hoeveelheid zichtbare vaatjes. Na de behandeling kan roodheid ontstaan en een aantal dagen later -tot zelfs twee weken na de behandeling- kunnen korstjes ontstaan op de behandelde vaatjes. Uiteindelijk verdwijnen deze en blijft er een mooi resultaat over.

Tijdens een consult kunt u een eerlijk advies verwachten, met eventueel een doorverwijzing. Namelijk niet alle type vaatjes, met name op de benen zijn met de IPL goed te behandelen. In dat geval geven wij u graag aanvullende informatie over uw rosacea (couperose, rode vlekken).

Rosacea en couperose kan met success behandeld worden bij D&D Beauty&Wellness in Almelo