Maak nu een afspraak:
Mob. 0648-174550
Of via Contact form
Ervaringen:

Weleda Mama (zwangerschap) behandeling – omschrijving

Een unieke schoonheidsbehandeling voor iedere fase van de zwangerschap

Als je in verwachting bent, en er een klein mensje in je groeit, is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. En wij hebben een oplossing gevonden: Mama Behandeling.

Hierbij staat ontspanning en genieten voor jou en je kind centraal. Daarnaast kan een bezoek aan D&D Beauty&Wellness in Almelo in deze periode talloze zwangerschapskwaaltjes helpen verlichten.

De complete serie Weleda Mama Behandelingen bestaat uit vier verschillende sessies. Naast de gehele serie kunnen de sessies ook los van elkaar gevolgd worden. In elke fase van de zwangerschap ligt de focus op een ander gebied.

  1.  De eerste sessie vindt plaats in de eerste drie maanden van de zwangerschap, wanneer je met name last kan hebben van een onrustige huid en vermoeidheid. De behandeling is afgestemd op deze fase en er is dan ook uitgebreide aandacht voor de gezichtshuid.
  2. De volgende sessie is in het tweede trimester. Omdat je in deze periode meer last kunt krijgen van onrustige benen, worden met name je benen en voeten lekker verwend.
  3. In de laatste drie maanden van de zwangerschap vindt de derde behandeling plaats. Je buik groeit steeds meer waardoor hij je in de weg kan gaan zitten. De buik- en rugmassage is een belangrijk onderdeel van de behandeling.
  4. De Mama Ontzwanger Behandeling kan vanaf ca. 6 weken tot zo’n 3 maanden na de bevalling gegeven worden. Deze behandeling is erop gericht je lijf te helpen weer in vorm te komen en volledig te ontspannen.

Prijs per behandeling is € 97,- Klik hier en Boek NU!

Alle 4 behandelingen als een kado: € 388,- voor maar € 350,- Boek NU!

 

terug